Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 24 March 2012

gila kpop ada ke patut

 

wah sekarang kpop memang femes gila sampai malaysia pun terbitkan mpop!
siapa la yang tak cair bila tengok awek atau balak korea yang boleh kasi korang meleleh tu
tapi patut ke kalau minat sampai ke tahap gila??

minat2 juga tapi tak kan lah korang sampai abaikan study korang
habis semua lagu kpop dalam kepala korang
nama balak atau awek termasuk profile pun korang tahu
rentak tarian pun korang boleh ingat

eiyqa akui eiyqa pun minat juga kpop
tapi eiyqa takdelah sampai tahab obesiti kpop
minat sekadar suka2 dan tak lebih dari tu

by the way eiyqa minat sangat tengok muka dongho sebab dia chumill sangat wee!! haha ^^

 

# p/s : tertanya2 --> kenapa wanita lebih ramai meminati kpop berbanding lelaki ye? ^^

5 comments:

-SUPERGIRL- said...

aueee kpop gtuuu

Asningtiyas Nasdja Putri said...

sebab lelaki jeles kot.. -.- hehe

iyka syafika said...

tahu xpe..hurmm..mybe sebab bg pompuan kpop ni cute..bg laki kpop ni cm lembik n pondan.sbb pnh dgr pndpt dri laki cm 2

sikeciksukamerahjambu said...

certtain lelaki rase x cool kalau diorg minat2 k pop ni bab diorg ckap lelaki die lmbut2. that's why tends to choose western artist .haha. they told me..

ezyra daniel said...

i am a kpop maniac..serius taw!!hehehe...btw if sudi..meyh follow my new blog http://zheyyrafantasylife.blogspot.com/