Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 23 February 2012

Tutorial meletakkan pole dalam blog

 lambat betul nak dapat lesen p nim...
kalau dapat p bebas lah eiyqa nak berjalan sana sini! ^^

nak buat macam mana..parent eiyqa tak kasi eiyqa ke hulu ke hilir dengan lesen L tu..
eiyqa dah tak sabar nak pergi jalan2 and jumpe kengkawan dengan drive kereta sendiri hehe!

ok lah panjang pulak membebelnya....
hari ni eiyqa nak ajar korang macam mana nak letak pole dalam blog...

contohnya macam ni hehehe :

ops! politik pulak hehehe~!~

hokaip jom eiyqa ajarkan yuk! ^^

1)dashboard > design > add a gadget > pole

2)masukkan soalan dan jawapan anda

3)kemudian save! senangkan..! ^^

*berat eiyqa dah makin turun semenjak diet nih hahaha!!!

No comments: