Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 22 February 2012

budak facebook tak bermoral

ops! sekarang dah tukar website dah hehehe.....
dulu link eiyqa eiyqa-contenganjalanan@blogspot.com..sekarang dah bertukar kepada
eiyqathesweet@blogspot.com hehehe!

kenapa eiyqa tukar.....?

sebenarnya eiyqa serabut dengan sesorang nih...
apa perasaan korang kalau orang yang korang tak kenal tuh tiba2 nak cari gaduh dengan korang?
hape aku merepek nim~
eiyqa tak kenal pun orang tu tapi seseddap secukup rasa kicap manis je dia komplen blog eiyqa..
komplen pulak dengan ayat2 yang tak bermoral....

di facebook pun begituh...!
cubalah jadi ahli facebook yang bermoral sikit.....

* ops...muhaimin tu adik cik eiyqa yaw hehehe....



bodo? babi? hamboi cantik dan manis tutur berbicara.....
orang islam kita ke ni???

p/s : walau sakit hati atau geram macam mana sekalipun korang kat sesorang tuh janganlah duk komen atau update status dengan penggunaan ayat2 yang tak bagus nih...

hadis Rasulullah SAW "barangsiapa yang beriman kepada Allah dan hari akhirat maka ucapkan perkataan yang baik ataupun diam"
terlajak perahu boleh diundur,terlajak kata buruk padahnya...fikir2kan lah.... :))

No comments: