Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 24 February 2012

siapa kanak2 ribena 2012??

fuh...sekarang ni jualan samsung galaxy makin lama makin meningkat semenjak samsung mengeluarkan pelbagai jenama...
mesti ada diantara korang yang pakai samsung galaxy acer,s2,note dan sebagainya...
buat masa sekarang ni eiyqa sedang berjinak2 dengan samsung galaxy Y eiyqa tuh....

teringin juga nak tukar kepada s2!
-
-
-
-
-


tapi takde modal lagi..harga pun hampir2 rm2000....
tunggu lah dah dapat kerja ke boleh lah tibai s2 pulak hehehe! ^^

ok lah jauh pulak menyimpang dari landasan..
semenjak dah habis sekolah ni,just duduk rumah je tunggu result spm...
korang doakan eiyqa yup dapat yg terbaik..chayok2! :))

nak kerja parent tak bagi so eiyqa duduk kat rumah
sambil layan cerita happy tree friends!!
-
-
-
-
-

best lah cerita die....ala2 cerita final destination gituh...
yang kena nya sikit tapi akibatnya cukup2 bahaya...

-
-
-
-

kan eiyqa dah kata.....
tu lah duk syok sangat tengok cerita nih last2 family cakap
"selalu tengok cerita kartun"

tak pasal2 eiyqa dapat gelaran terbaru dari dieorang tuh...

kanak-kanak ribena 2012!!
gulp!~ =_='

3 comments:

poohrist said...

galaxy s2 memang smart kowt..
kanak-kanak ribena pun okey janji cute..
hihihi

poohrist said...

ehh lupa nak cakap follow disini tanpa segan silu..hihih

Maizatul Syuhaidah said...

assalamualaikum, thank you singgah blog saye. saye follow sni :)