Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 29 February 2012

my sweet dongho u-kiss!!

wah...! cuba korang tengok dekat kalendar....
tahun ni tahun keramat nih hahahaha!!
29 february 2011!!
siapa yang lahir pada 29 feb nim memang haru biru nak tunggu celebrate birthday korang
ye dak??

hape2 pun eiyqa nak wish hope eiyqa success test jpj nanti untuk lesen kereta dan motor hehehe!
ewah buat permintaan mcm bufday ko la pulak yerk ! =_='

ops satu lagi! teringin sangat nak dapat jumpa my sweet dongho hahaha^^
first time eiyqa tengok muka dongho tuh alhai boleh tergugat iman eiyqa nim haa.....


hadoi..cute jewp bile dia senyum melebar macam tu kan hehe....


muka kids la ko nih dongho.... ape2 pun umur dia sama dengan eiyqa! sweet 18 wee!! hehehe


wah!dongho pakai sut...! mengancam gituh hehehe.....


gambar candid pun kamoo tetap chumill syayam hehehe :p
tapi sechumill2 kamoo janganlah jadi girly macam ni
-
-
-
-

hadoi dongho...sebijik sejibik cam pompuan ko tahu hikhok....

eiyqa tak sabar nak tunggu 3 march nih hehehe!!
kenapa??
sebab chelsea berlawan dengan west brom..!!
sudah semestinya eiyqa nak sokong team kegemaran eiyqa CHELSEA !!

siapa yang gila bola macam eiyqa jom pakat like ramai2 ----->> KELAB BOLA
chill :))

No comments: