Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 11 February 2012

jejaka nakal lebih diminati oleh si gadis..?yeke?

wah!!sekarang bukan main gempak lagi demam bola ni ye dak..?
sampaikan my wink2 pun sekarang dah tidur lambat dah duk menghadap ke siaran bola tuh....^^
actually eiyqa tak minat sangat bola2 ni melainkan kalau group chelsea yang main..
sape minat chelsea angkat tangan laju2! hehehe...

selain dari chelsea memang eiyqa tak layan...

ok hari ni kan berlakunya perkara yang gila happy dalam hidup eiyqa hehehe....!
ade ke mummy eiyqa cakap muka eiyqa dengan wink2 eiyqa tuh ade iras... :))
rasanya macam takde...tapi takpe juga orang cakap macam tu sebab muka ada iras ni biasanya ada jodoh,ye dak?? (fakta ta berapa betul =_=')

tu lah eiyqa duk letak picture wink2 eiyqa tu dekat screen phone...
mana mummy eiyqa tak tegurnya ahaha...


ok lah terlajak perahu la pulak....sekarang eiyqa nak bagi tahu dekat korang
kenapa lelaki noty ni lebih digilai...jom terjah!

 Antara 5 sebab lelaki nakal lebih diminati: 

1. Lelaki Nakal Lebih Yakin

Keyakinan yang terdapat pada diri mereka membuatkan perempuan tertarik.
Mereka tidak kisah dengan pandangan orang lain terhadap mereka.
Mereka pandai mengurat dan tidak takut untuk mendekati perempuan.
Tidak seperti lelaki baik, mereka akan teragak-agak untuk mendekati perempuan.

2. Lelaki Nakal Lebih Tahu Berkomunikasi

Mereka sentiasa dapat membuat perempuan gelak ketawa dan tidak bosan berbual bersama mereka.
Mereka selalu bualkan perkara yang lain dari yang lain bukan seperti pelajaran,
politik dan perkara lain yang orang sudah tahu dan agak membosankan.
Mereka ada sahaja perkara menarik yang ingin dikongsikan bersama orang lain.

3. Lelaki Nakal Lebih Suka Cabaran

Semua orang sukakan cabaran dan cabaran mempunyai pelbagai jenis.
Lelaki nakal lebih sukakan cabaran yang dapat menunjukkan kehebatan
mereka seperti seorang hero atau pahlawan.
Perempuan memang sukakan seorang lelaki yang mempunyai sifat hero
atau pahlawan ini kerana mereka berpendapat bahawa lelaki seperti ini
dapat melindungi mereka yang bersifat lemah.

4. Lelaki Nakal Lebih Romantik

Lelaki nakal ini selalunya mereka mesti pandai bermain alat muzik.
Mereka dapat mencairkan hati perempuan dengan permainan jari jemari mereka itu.
Mereka juga pandai berkata-kata sehinggakan perempuan tidak keruan mendengarkannya.

5. Lelaki Nakal Lebih Pandai Bergaya

Kebersihan dan penampilan seseorang adalah amat penting bagi mata perempuan.
Lelaki nakal lebih pandai bergaya kerana mereka mahu di lihat seperti hebat dan segak.
Sudah tentu perempuan akan tertarik dengan penampilan lelaki tersebut.

sekarang korang dah faham kan...so untuk lelaki janganlah jadi skima memanjang dua puloh pat jam tuh...tension jugak kadang2 girls ni....
nasib baik la my wink2 tuh tak skima....nakal2 manja lagi hehehe!! peace ^^

dah baca habis baca...?? KLIK SINI sekali....

No comments: