Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 7 February 2012

adakah anda jejaka yang terlalu ego...??

hey yow!!whatsup doe!!hahahaha....
yuhuuu~~ cik eiyqa skrg da minat cgt2 dekat si kechik yang chumill nim...
siape...??hamster larh hehehe.....
yela semenjak kucing cik eiyqa tuh lesap entah kemana feel cedey sangat...
pergi kedai haiwan then ade something yang membuat cik eiyqa tertarik...
hadoi...chumill betul hamster tuh..
asal2 nye cik eiyqa beli 1 je...tapi my wink2 cakap kecian hamster tuh duduk sorang2....
okaip syg! eiyqa da beli 1 lagi hehehe!! 1 eiyqa and 1 lg wink2 punye...okaip..?


Pince and princess name hamster couple cik eiyqa nim hehehe :p


credit to my wink : macam yang cik eiyqa cakap harituh...yang sekor tuh memang kuat betul tidur,melekat kat cermin..tapi yang sekor lagi suka sangat duduk dalam bekas air.....^^

hadoi chumill....perangai kamu tuh pelik2 je la hehehe.....

actually yang tengah tidur tuh memang gemuk betul...! geram cik eiyqa tegok..!
yang satu lagi tu gemuk jugak tapi die kecik sikit...betina kan...mestilah kena kechik2 baru ciut2 gituh...
hehehehe....!
and sepanjang cik eiyqa bernafas di bumi ini,baru sekarang cik eiyqa berjinak2 membela hamster...
selama ni ta pernah...habiskan masa dengan smokey si kucing kelabu cik eiyqa tuh...
cedey nye... :'(

ok larh....cukup setakat tuh saje cik eiyqa story tentang couple hamster between eiyqa and aiman :D

now cik eiyqa nak kasi taw dekat u all semua


ciri-ciri lelaki yang mempunyai ego tahap high class!!

 lelaki kurang gemar dikritik
* hish...lelaki ego ni kan kita tak boleh nak komen apa2 pun tentang dia...
knp..??sebab dia akan mula rasa tercabar....

 sukar menerima arahan
* ada juga segelintir lelaki yang tidak suka diberi arahan....
kebanyakkan lelaki yang mempunyai ciri ini
selalunya mengamalkan sikap "makan gaji" :( ...

 tidak suka memujuk
* yang ni lah yang cik eiyqa paling menyampah tahap gila!!
kita baru nak merajuk,ingatkan nak bermanja lah sikit...
tup2!!sikit pun dia tak layan kita ni...sakitnye hati...kan girls...??
nasib baik wink2 cik eiyqa tuh caring gituh ahaks!~ ^^


hokaip larh thats all for today.....sharing is caring...
chill~ hehehe

# doakan cik eiyqa and my wink2 dapat result spm da bez nanty ya :))

No comments: