Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 13 August 2013

Siapa Ada Kita Geng !

hai sweety ! There have been so many arguments lately for why people should close their webie like FB,Twitter and instagram ! The biggest reason is the privacy issue. I have been on Webie since 2012, and I am still enjoying every minute of it and still recommend the site to my friends. I know the privacy issue is a big deal, but I always believe that it is also the user who is responsible for his or her own content that they choose to share on the social networking platform. However, as I’ve always said in my previous articles, to each his own.im crazy with webie right now !!


haaa tu diyaaa ! terserlah kegilaan webie di situ ! habis segala aplication chenta download dan letak kat wall depan phone ! bukan apa,nanti apa2 hal senang kan just tonyoh je button kecil kat situ . tak payah nak godek2 sampai ke dalam right? by the way chenta mengaku chenta memang gila kan website tapi rasa nak letak jawatan pula sejak2 busy yang amat ni huh !


nampak tak? boleh baca tak?boleh baca tak?

zaman sekarang ni siapa yang takde wechat,FB,instagram,pencicit, memang sah korang dicop ketinggalan zaman ! even budak darjah 1 pun dah pandai FB *adik aku letew* herm..biasa lah kitakan generasi Y,generasi yang tidak boleh berpisah dengan IT ! by the way disebabkan website ni lah,ramai pasangan2 muda bercerai berai !! woishh,ni mesti kes kuat melayan skandal punya ni hahaha !

so sape2 yang ada FB,tweet,instagram and wechat korang dialukan2 kan untuk follow chenta jyeaah !!! actualy i've my own reason why im really fall in love with all the webie,the important reason that im really care is i can meet a new boyfriendssss hahaha ! Maybe you enjoy Website as much as me. Maybe you can share the reasons why here. I would love to hear from you.

# im really love my facebook but i hate to face my book ! boleh macam tu? =_=

5 comments:

SyaSaiyyidah said...

done follw you rblog ! :3

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...Dr.Chenta,

Kalau berblog boleh kan!..hehehe

mselim3

pls:follow sini...

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...Dr.Chenta,

Kalau berblog boleh kan!..hehehe

mselim3

pls:follow sini...

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...Dr.Chenta,

Kalau berblog boleh kan!..hehehe

mselim3

pls:follow sini...

cik chenta said...

Mohd Selim : hahaha,boleh .. jgn lalai sudah :)... ok,tq ya