Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 10 August 2013

Kecelaruan Hidup


sebenarnya aku sendiri pun tak pasti apa yang best sangat drama2 korea ni sampai adik2 aku sanggup tahan mata sampai pukul 4 pagi semata2 nak tengok jejaka2 plastik yang kononnya dikatakan smart tuu . tapi aku rasa ada gunanya juga drama2 korea ni,at least dapat juga lah depa teman kan aku duk study sorang2 ni kan haha ! cuma rasa terkilan lah sikit sebab mereka duk tengok drama korea online pakai laptop aku,habis aku nak study macam mana !!?? ingat aku rajin sangat ke nak belek buku setebal 5 inci tu ?! sekarang dunia IT beb,maklumat di hujung jari . *angkat kening*

study sampai pukul 4 pagi then baru tidur lepastu bangun pulak pukul 6 pagi ! fuh,memang mengantuk sakan ! kalau kunci jam tu,ringan je tangan nak baling phone tu tapi phone sekarang bukan macam 3310 boleh tonyoh kat kepala lembu . jadi sebagai langkah mudah,bila aku dah terlampau mabuk laut aku akan tibai coffeemix ! baru mata boleh buka luwaih ~~


haaaaa ! tu diyaaaa ! so kena percaya ! tak boleh tak percaya,kena percaya !

# chenta memang alah sikit dengan kopi,apatah lagi nescafe . memang mata segar bugar lah tapi benda ni tak boleh amal,nanti ketagih :)

1 comment:

Nur Mahirah said...

assalamualaikum .. akak dah x jalankan ke segmen jom follow tu ?