Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 2 March 2013

Dont Rude To Be A Copy Cat Person !




pernah dengar tak perkataan copy cat? nampak sangat menyerlah penipuan kalau tak tahu copy cat ni ! habis2 kurang pun mungkin otak tak alert dengan media masa thats why dengan muka penuh terpinga-pinga 

" copy cat?? apa tu?? "

actualy gejala copy cat ni semakin serius dikalangan para blogger , herm .. as a blogger perlu ke cedok entry orang lain dan tampal sesuka hati wak lu !! hello ~ blogger pun ada syarat2 dan terma ok . jangan sampai blog korang di mentioned sebesar gedabak di wall artis2 blogger . kang tak pasal2 korang hot sebab kesalahan disiplin yang korang buat tu .

at least kalau korang nak cedok tampal sekalipun , inform lah sepatah dua dekat owner blog tu dan jangan lupa tulis kat bawah

COPY PASTE FROM WWW.BLAHBLAHBLAH.COM

kesian mangsa copy cat korang tu , penat taip entry,lukis doodle bagai . semudah 123 je korang main curik2 !! oh dear , tolong jadi blogger yang bermaruah ok? ^_^ 

# kalau blogger hot mentioned copy cat memang aib lah jawabnya sebab nanti akan ada top commentor sumpah seranah kat korang . nak?



No comments: