Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 15 November 2012

SEGMEN : GEDIK2 TAMBAH FOLLOWER

http://www.tentangakudanhatimu.blogspot.com
KLIK BANNER COMEL UNTUK SERTAI

godek2 kat wall blog terus jumpa segmen ni , tengok banner pun dah cukup membuat chenta jatuh cinta . seriously i kasi taw , banner u cun lah cik icecream . chenta sendiri pun tak kuat anti body nak perah otak fikir ligat ukir banner sebegini rupa.

actualy tengok pada gaya cik icecream masih lagi new blogger.intai kat blog archive pun nukilan awal pada 2011. maaflah cik ice cream,chenta "rogol" blog awak jap ek hehe tapi gua tabik sama lu ,blog cik icecream ada high performance.

kalau chenta lah masa first time nak bercouple dengan blog ni,rasa macam mimpi ngeri bila dikenangkan semula.gila macam sampah,kadang2 chenta rasa cemburu juga tengok blog orang lain yang cantik bagai tu .

kritikan pada cik icecream zero per zero ok . langsung takde . lagipun chenta punya blog bukan bagus sangat nak kritik2 orang punya ni ye dak? cuma teruskan peningkatan dalam dunia sebagai seorang blogger . sekian :D ~~

jom melawat hospital chenta ----> HOSPITAL CINTA

3 comments:

ice cream said...

tolong2...blog sy kne rogol..kne report police ni..hahaha

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-gedik2-tambah-follower.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Jom baca kisah tragis Niena kehilangan follower;
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/follower-hilang.html