Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 15 November 2012

SEGMEN : AKU BLOGGER BERTUAH BY IZZAH ISMAIL

Err . Ok ! Tiba - Tiba terasa nak share dekat korang pertama kali Chenta ber-blog . HAHA . Bagi yang dah lama ber-blog korang mesti rasa tersenyum jugak kan bila terkenang kan balik . Sama jugak lah macam Chenta ney ha . hekhek . Memang betul - betul perkara yang bahagia kot time tuh  . Chewahh .

berpadanan dengan segmen yang diwartakan oleh cik izzah . jom pakat join . klik je banner kat bawah ni,hadiah bertimbun pasti korang tak menyesal punya .

Preview

Ok .Chenta teruskan lah ye . As u all know , Chenta mula and start buat blog ni since 2010 kan ? Kalau tak percaya ? Pergilah cari entry pertama Chenta . HAHA . Kalau percaya duduk situ diam - diam teruskan membaca . Jangan tersembul bijik mata korang baca entry kali ni sudah lah . HAHA .


Ok. Sebenar - benarnya , apa tujuan Chenta buat blog heh ? Tahukah korang ? Jangan fikir lain pulak . Tak terlintas dekat hati Chenta nak buat blog sebab $$ oke ? Time 1st time Chenta buat blog . Pasal duit - duit ni Chenta tak tahu apa langsung . Tak ada siapa pun yang guide Chenta time tu . Tujuan Chenta buat blog sebab Chenta saja-saja je syok nak cerita perihal Chenta dekat semua orang . Apa Chenta buat . Apa Chenta suka . Yang paling tak boleh belah lagi , Chenta dok asyik cerita pasal boy Chenta . Ahh ! zaman kanak - kanak . Tak tahu apa !

kerana blog ku mampu menyerlahkan lagi daya kreativiti dan publisiti murahan :D

2 comments:

ELFarahin said...

follow here ^^

\\ Izzah // said...

T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H sebab join ! Hihihihii ,adakah anda blogger yang bertuah ? Nantikan pengumuman pemenang esok pagi atau esok petang :')