Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 15 November 2012

Segmen BW Cuti-Cuti By Emas Putih

sekarang hampir setengah bulan musim cuti sekolah berlalu . sedar tak sedar tup-2 musim persekolahan bakal menjelang , mesti ramai adik2 yang bersemangat . maklumlah permulaan sekolah , segala mak nenek sampai ke seluar dalam pun semuanya perfect newbie . bau kedai lagi .

ok lah sempena cuti sekolah ni chenta nak join segmen dari emas putih .



kepada yang dah mula rasa miang2 bulu nak join cepat2 klik banner pinky kat atas tu ye . tak rugi join ,follower bertambah , hadiah pun dapat .

jom tolong chenta like page chenta,sebarang masalah boleh diajukan kepada chenta ^_^ . klik like sekali ---->> hospital cinta

16 comments:

Amalia said...

singgah malam ni :D
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Amalia said...

singgah malam ni :D
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

NIA SI DRUMSTICK said...

dr segmen sm..nia folo sini..singgah nnti..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

saedah syakir said...

salam....dari segmen yg sama...
done join n BW you..
jom join saya jugak
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Niena Sofea said...

Assalamualaikum .. ^.^
Niena singgah sini ..
Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html
Niena dah follow kamu ..
Follow Niena semula ya ..

Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

Hermin said...

Hye dari segmen yang sama :B

Hermin said...

Hye dari segmen yang sama :B

aynora nur said...

Dah BW dan follow, salam kenal...

http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

ZF said...

datang dari Segmen BW CUti-Cuti By Emas Putih.. jom singgah blog saya jugak...

http://www.zuhairifirdaus.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

nunnaly said...

berenang-renang ke tepian blog anda. owyeah.

btw, jom singgah belog saya da mega GA :) *wink2*

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

rafflesia said...

salam dan hai. datang dari segmen yang sama :)

jom ke blog saya :
http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Aida Omar said...

Hai!! Aida dari segmen yang sama, follow kamu dear #1374 .. salam kenal dear. :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Emas Putih said...

Thanks for support me. List dah kluar. Jom BW n Follow pserta lain.
http://www.kisahemasputih.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-bw-cuti-cuti-by.html

afifudinsohaini said...

dari segmen yang sama..dah follow da..
http://jeritpekik.blogspot.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html#comment-form

Nor Salmi said...

Dari segmen sama.. follow sini #1375

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html