Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 14 November 2012

Contest My Top Referral by Blog Bingkisan Hati

KLIK BANNER DIATAS 

hari ni chenta dijemput khas oleh tuan punya contest untuk join contest ni . Rasa diriku ala2 blogger VIP seketika . setakat ni chenta hanya menang 4x sahaja walhal dah beriban chenta join segmen lah , contest lah , GA tapi apa kan daya "tuah manusia siapa yang tahu" . seriously chenta dapat hadiah best masa 3x chenta jadi pemenang tapi masa chenta jadi pemenang untuk kali ke-4 chenta jadi pemenang chenta langsung tak dapat hadiah yang dijanjikan tu . chenta text tuan punya contest dia buat tak tahu je , dalam hati terdetik " macam bangang je aku ni " . nak tak nak REDHA ITU PENTING ,chill~ :D

ok sekarang chenta nak invite korang untuk join segmen ni , klik je banner di atas . hadiah semesti nya power lagi mahal . jom pakat join sementara tak expired lagi ni , nanti lambat2 menyesal tak sudah . JOM KLIK BANNER DIATAS .

4 comments:

Nur Amiera said...

singgah sini :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

Qielazman said...

qiela follow sini :)

sarahhernyzar said...

hello darla :)
gud luck and all the best ya~!!!

lot's of ♥♥♥,
Hernyzar Helmizan

Nadya Bubble said...

Good luck :)

Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html