Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 13 November 2012

Pak Ya Homestay

mula2 chenta tak pernah tengok homestay ni tapi bila tangan dah mula menggedik tengok gambar dalam coretan anuar rasa terpaku seketika . hamboi bukan main cantik lagi homestay pak ya ni , tapi apa yang penting bagi chenta adalah kemudahan yang berhampiran dengan homestay tu . biasa lah perempuan "tanpa shooping siapalah aku" .


indah homestay dari hotel rupanya . walaupun bilik nya agak simple tapi bagi chenta cukup selesa untuk didiami dan yang paling penting adalah .. tu..tu.. aircond tu hahahaha .

kalau korang nak duduk bilik katil single pun ada , mana tahu takut dibimbangi pocong tercegat sebelah korang kan . baik pakai katil single dari ada yang menumpang secara free. sodap mak nenek dia tompang tak berbayar .



bila nama pun homestay korang tak payah ikat la otak korang tu nak pikir ruang tamu atau dapur . tengok bilik dah terliur , apa lagi tempat lain .

ruang tamu ::


dapur ::


tahap kebersihan memang chenta berani letak gred A . pasai apa ? kebersihannya memang terjamin . tandas pun ok , nak lawan dengan tandas awam memang jauh panggang dari api .


untuk pengetahuan korangPak Ya Home Stay terletak di Metro Pengkalan sesuai untuk disewa bagi anda yang mempunyai urusan di sekitar Ipoh, Seri Iskandar dan Tronoh, Perak.

**Sekiranya anda berminat untuk menyewa Pak Ya Home Stay anda boleh menghubungi..
- Zakaria Hashim (Pak Ya) 012-5780498

2 comments:

luqman zakaria said...

kalau nak stay mane2 ..kebersihan perlu diutama..lebih2 lagi bilik air..hehe..

Muhamad anuar Marsib said...

Terima kasih kerana sudi menyertai segmen ringkas ini...

Doktor Chenta terpilih sebagai peserta terpantas yang memberi respon terthadap segmen inui..

Jadi anda layak memenangi hadiah wang tunai RM10 yang dijanjikan...

Boleh emailkan kepada saya nama penuh, no. telefon dan nombor akaun bank ke email saya nuargto@gmail.com

Saya akan bank in hadiah tersebut melalui akaun bank awak..

TQ..