Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 8 November 2012

dari EIYQA kepada CHENTA


Alhamdulillah tamat sudah peperangan semestet 1 kali ini , memandangkan ni kali pertama chenta periksa so agak nervous lah sikit . doakan chenta dapat the highest pointer ya :D

kali ni chenta dengan segala hormatnya menukar identiti dari cik eiyqa kepada cik chenta .
sebenarnya bukan chenta dah rasa menyampah tahap gaban dengan nama EIYQA , nama parent kasi tak kan habis madu sepah dibuang ye dak ??

tapi kali ni chenta nak buat 1 kelainan sikit pada kehidupan blogger sebagai seorang blogger cinta memandangkan isu hangat meletop sekarang ni semua tentang cinta kan . InsyaAllah , chenta akan cuba memberi khidmat terbaik a.k.a DOKTOR CINTA . 

korang cepat2 lah like page doktor cinta ---> DI SINI
segala permasalahan dan kekeliruan korang boleh stalker2 dengan chenta , HAK KEPERIBADIAN KORANG DILINDUNGI SEPENUHNYA jadi tak perlulah korang ragu2 pada chenta hehehe .

"kenapa cinta di eja menjadi CHENTA??"
kelainan adalah keunikkan ,setuju? jadi chenta harap korang takdelah blank kenapa nama chenta menukar identiti dan harap takde lah yang muntah hijau gara2 kegedikkan nama chenta kali ni :D

1 comment:

Thempty Yanty said...

No matter apa nama just be u.. =) atleast u r happy with it.