Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 6 August 2012

tahniah kepada follower bertuah!


Wahh... nombor cantik ni, 1234!! cepat2 eiyqa printscreen.eiyqa ingatkan terus nak buat entry tentang follower bertuah ni tapi apakan daya line internet kat rumah eiyqa ni lembab ditambah pula eiyqa yang semakin busy dan busy ni . Alhamdulillah dah bertambah sedikit follower Eiyqa,Terima kasih ya.. :)

semangat eiyqa nak terjah follower bertuah eiyqa ni tapi disebabkan line internet ala2 siput ni makin lama pula loadingnya . mujurlah follower eiyqa ni tiggal jejak di shoutbox . dapat juga eiyqa intip hehe !


eiyqa dah pun follow blog comel follower ni . selamat berkenalan dan selamat berblogging buat liana . feel free ? jom sama2 kita pakat terjah blog follower bertuah eiyqa kali ini !


p/s : terima kasih kepada semua follower yang banyak memberi sokongan pada eiyqa ! ^^

3 comments:

Liana Azmi said...

malunya *hehe
btw thanks eiyqa

Aina Sofea said...

Tahniah ... Comel blog si dia ..

Sally Yatiey said...

Comel blog dia. :D