Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 21 July 2012

SEGMEN : Misz Mieza Nak Promot Blog Anda!

klik banner untuk join !

segmen seterusnya ! hari ni saja nak join segmen misz.mieza .. maw kasi traffic sama follower naik maa hahaha ! jom pakat join belaker deh ..

TARIKH TAMAT ----> 25 OGOS 2012 !!!

7 comments:

Misz Mieza said...

Terima kasih Eyqa sudi join segmen dari MM.. Esok MM akan keluarkan senarai nama peserta untuk minggu pertama.. Jangan lupa semak k.. ^_~

dayteen lea said...

http://dayteenlea.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

DATANG DARI SEGMEN TU
hehe dah follow u

Misz Mieza said...

Hai dear! Senarai peserta mingguan dah keluar.. Sila semak link masing2 ye.. Kalau takde dalam senarai, inform MM balik k..

Mohon Semak : SENARAI PESERTA SEGMEN MINGGU 1

iena_gie said...

hai.. dah singgah sini.. jemput ke blog saya pula =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama..done follow..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

lokman said...

Assalamualaikum, datang ke sini dari segmen yg sama.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promot-blog-anda.html

anda juga dijemput untuk join segmen pertama saya.. ^_^. sokongan daripada anda saya ucapkan ribuan terima kasih.

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

amalina husna said...

husna singgah sini..
jenjalan petang sementara tunggu berbuka..=)
juga dari segmen yg sama..
jemput singgah..^^V
http://husnazahidi.blogspot.com/2012/07/segmen-misz-mieza-nak-promote-blog-anda.html