Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 21 July 2012

Segmen : Kenangan Ramadhan

 klik banner comel di atas untuk join !

hari ni teruja nak join segmen gempak dari bro apit ! sepanjang eiyqa menjalani ibadah puasa dari kecil sampai lah sekarang eiyqa memang tak dapat lupakan time puasa masa zaman kanak2 dulu .. kalau dulu puasa memang lah tak ikhlas , nak tunggu mak offer rm1 sehari baru puasa tu pun mujur penuh . kalau tak sampai ke tengahari je lah hahaha . time berbuka tak payah cakap lah , exited je pegang gelas berisi air sejuk walhal azan pun tak lagi . bila ayah offer ajak nak pergi bazar ke tak , cepat je belari masuk dalam kereta . sampai kat sana memang puas hati lah borong tapi rasanya tak lengkap program jual beli tu kalau tak beli ice bland vanilla coklat kegemaran eiyqa wee~ ! <3
tapi masa kanak2 dulu malam puasa tu suka sangat pergi rumah jiran sebab dia jual mercun .. beli banyak2 kasi buat spare ! orang lain solat terawih kita sibuk main "bom" hehe!

apa pun selamat menjalani ibadah puasa ! eiyqa nak tag blogger comel !

nama : Eiyqa
warna doodle : purple

2 comments:

eesyaLavigne said...

auchh ,mana ada comel .. Merepek jek .. selamat bersegmen .. Jom join segmen eesya pulak :)

Hafizzi Aziz said...

Doodle

http://4.bp.blogspot.com/-zoqP866lJnA/UA-dlq20YqI/AAAAAAAAKJY/pkf4_Y8u-Qo/s1600/Eiyqa.png