Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 9 July 2012

Segmen : Jom Kenali KPOP Bloggers

KLIK BANNER COMEL DIATAS UNTUK JOIN ! :)

Gendang gendut tali kecapi , cakap pasal k-pop sure happy !
sekarang ni memang eiyqa tak nafikan ramai yang minat artis k-pop ni terutamanya perempuan lah kan .. maklumlah , sape yang tak cair bila tengok balak yang handsome2 atas stage tu kan . tergugat juga iman ni dibuatnya hahaha !

tanpa membuang masa eiyqa nak jawab semua soalan dari cik tieqa dan cik atin :-

 Group KPOP pertama yang korang minat?
:: U-kiss

 Lagu KPOP kegemaran korang . State 2 reasons kenapa korang suka lagu tu
:: neverland (u-kiss)
:: mr.perfection (super junior)
:: reasons --> eiyqa lebih minat lagu yang hard emotion dan rancak tapi apa yang lebih penting adalah makna dan senikata dalam lagu tersebut , memang jiwang punya ayat dalam lagu tu hehe ^^ !

 Siapakah ultimate bias korang. Seorang sahaja. Tak boleh lebih
:: sudah tentulah si comel dongho U-kiss tu!

 Group KPOP mana yang menjadi top3 pilihan korang sekarang?
:: U-kiss
:: super junior
:: Rania

 K-DRAMA & Variety show kegemaran korang?
:: K-drama - the sad sonata dan my girlfriend is gumiho !
:: variety show - semua :D !

 Blog fanfiction manakah yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons
:: Setakat ni eiyqa tak jumpa lagi blog fantiction yang berkenan di hati eiyqa -.-''

 Adakah bias korang antara yang paling smart & sexy ? tunjukkan gambar tersebut 

smart dan sexy ? tak kot hehe.. tapi salah satu faktor yang membuat kan eiyqa minat little boy ni sebab muka dia chumill sangat-2 ! baby face la kot ..
  


 Jika korang seorang Kpoppers, upload photo barang/koleksi kpop yang korang ada
:: eiyqa bukan seorang Kpoppers .. minat pun sekadar suka-2 .. maaf lah eiyqa takde barang koleksi kpop .. hehe -.-''

:: eiyqa nak tag blogger chumill ^^ ::

6 comments:

sha said...

eh saya ada lha?
terima kasih tag awak.
insyaallah.
saya join dear
good luck (:

Dyana Kmilya said...

Haha =D Thankyou sayang <3 I really love K-POP *MuahMuah* Thankyou so much

Cik Fie said...

TOPUP RM45 PERCUMA !! Cik Fie Jemput Awak Join Sini Ye :)
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

cik eiyQa said...

Sha : ok sweety ;)
Dyana Kmilya : hahaha! wc :D
Cik Fie : Insya-Allah kalau ade mase sy join..btw thanks ya ^^

Nurul AtiQah said...

Thanks for join :)
waa tak sangka bias kita sama, sy pon minat Dongho..cutie maknae :)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

hana nak jemput ke ga ini~ hadiah best.
http://dhyeahana.blogspot.com/2012/07/simple-giveaway-by-double-e.html