Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 26 May 2012

Ketahui Sifat Gadis yang Membuatkan Lelaki Meluat!

tergedik-gedik depan lelaki,perasan cantik dan berlakon ala2 wanita sopan.. semua taktik kotor ini hanya menambahkan rasa meluat pada lelaki..sedarlah wanita bahawa taktik ini membuatkan lelaki kurang menyenangi diri korang..antara sifat gadis yang membuatkan lelaki meluat :-

 angkuh dan matrialistik
::memang eiyqa tak nafikan lelaki sanggup berhabis wang semata2 untuk teman istimewanya tapi kalau dah tiap2 hari mengikis dan berlagak macam ala paris hilton mana2 lelaki pun tak akan dapat bertahan dengan korang ye dak?

 queen control
::tak perlu la korang susah2 nak jadi boy guard tanpa bergaji..cukuplah sekadar korang ambil berat sahaja,jangan sampai korang sekat dan mengawal seluruh aktiviti boyfie korang..ingat tu!

 terlebih berdandan
::lelaki lebih suka pada perempuan yang memiliki kecantikan semula jadi berbanding dengan perempaun yang suka berhias dan over make-up! jadi lepas ni tak perlulah korang pakai bedak dan krim setebal 5 inci lagi..

 bercerita tentang lelaki lain
::tak perlu lah korang memuji dan berceritakan pada boyfie korang tentang lelaki lain.. sikap korang tu hanya menambahkan rasa meluat dan benci! hargailah pasangan korang tu..

jadi buat perempuan berhati2 lah dalam setiap tindakan korang..jangan sampai talak 3 jatuh atas kepala korang baru korang nak menangis terjun bangunan..peace! hehe ^^

2 comments:

ELFarahin said...

BEST!! Farahin copy+paste ye! :) credit to kakak ^^

cik eiyQa said...

owh okaip dear! :D.. selamat berblogging ya sweety ^^