Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 5 May 2012

Eiyqa dapat special given!

Alhamdulillah..tak sangka eiyqa dapat special given..
mula2 eiyqa dapat hadiah sebagai follower bertuah di blog nurul ain ! tak percaya??
baca entry beliau DISINI !

ololo suka letew!! hehehe ^^ .. eiyqa baru nak add penulis entry ni tup2 dia add dulu facebook eiyqa ni dan terus hantar chat
wah! eiyqa dah tak sabar nak tunggu big suprise dari sis ain ni!
dia cakap dia hantar lambat sikit sebab busy tapi takpe eiyqa akan terus tunggu dan menunggu wee <3 !~ thanks sis  :D !

and untuk special given kedua pula nama website eiyqa dipilih oleh cik random untuk segmen sis nabila! baca entry sis nabila DISINI !
terkejut sangat dan memang tak sangka.. apa2 pun thanks sangat2 untuk sis nabila... cantik header tu :)
now eiyqa guna header baru wee <3 !! sukanya!! :D
-
-
-
-
-

1 comment: