Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 5 May 2012

comelnya! geram saya tengok!


taip entry laju2~alahai comelnya hehe ^^ ! geram eiyqa tengok...
gambar ni eiyqa buat muka tak malu hambik dalam facebook.. lucu betul tengok anak kucing ni tergantung dekat ampaian hehehe <3 !

saja suka2 tengok gambar comel ni buat hilang letih ni haa~
maklumlah eiyqa sekarang makin lama makin busy.. hari bergilir ganti bimbang time STPM tak sempat nak struggle nanti :')
tak pasal2 dah timbul kontroversi "eiyqa menghilang di facebook dan blog -.-''
actually eiyqa sedang berusaha dan terus berusaha dalam menggapai kecermelangan 2013 peace yow ^^ ! <--- ayat tak boleh blah hahaha xD !

doakan eiyqa dapat capai target eiyqa ye...  bye alls ~:*

No comments: