Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 11 April 2012

tika hati kata rindu ♥

hari ini eiyqa saja nak meluahkan isi hati eiyqa
bagi yang tak sanggup melihat apalagi membaca entry merapu ni korang boleh cepat2 tekan button pangkah yang sedia ada pada screen lappy korang ye wee!~ :))

semua manusia punya hati dan perasaaan
begitu juga eiyqa yang sedang melayan perasaan rindu yang overfeeling ni
siapa lagi kalau bukan my wink2 yang eiyqa rindukan tu
pertama kali eiyqa dengar dia cakap 
"awak,saya boleh sambung belajar ke jordan..bulan9 ni saya pergi"
ouch! kenapa eiyqa rasa berat sangar nak lepas my wink2 pergi sana..terasa terlalu jauh!
kalau mesej atau call boleh juga hantar tiap2 hari tapi kalau sampai 1 mesej cas RM2 boleh bankrup eiyqa!! YM? FB? kalau lah boleh online tiap masa kan bagus..
bukan senang nak online,adik eiyqa PMR tahun ni..jadi parent eiyqa bagi lampu kuning je pada eiyqa untuk penggunaan internet ni...
"kenapa eiyqa tak ikut boyfie eiyqa pergi ke jordan?"
ops! siapa lah yang tak nak pergi ke oversea..sekali sekala makan angin syok juga hehehe...
tapi apa boleh buat,parent eiyqa tak sokong eiyqa pergi oversea..biasalah,anak manja ^^

sekarang ni tapak FB je la dipenuhi ayat2 jiwang eiyqa,sekadar untuk meluahkan isi hati
<tu boyfie eiyqa xpergi la tuh! kalau boyfie eiyqa dah ke jordan macam mana la rindu eiyqa tu ye =..=''>

nasib baik la my wink2 hadiahkan bear untuk eiyqa
dapat juga eiyqa peluk bear tu untuk lepas rindu di hati...apa2 pun goodluck eiyqa ucapkan untuk my wink2 sebab dapat pergi oversea... :))

p/s : eiyqa sayang sangat aiman... semoga berjaya syg..all the best! :)

3 comments:

Anonymous said...

alaa... sabar je la...lebih baik rindu makin bertambah dari rindu makin hilang :)

raihanah said...

jiwang nya dia... sweet la dapat bear dari boyfie hehehe!

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

its good dapat sambung belajar di jordan..kalau dah jodoh tak akan ke mana eqa..yg penting kita kena sentiasa berdoa supaya hati dia dgn eqa tetap teguh antara satu sama lain..=)