Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 29 April 2012

tiada lagi blogging??

jauh di sudut hati eiyqa rasa sedih sangat nak tinggal blog ni
bukan tinggal terus,mungkin eiyqa akan jarang update blog eiyqa yang kurang awsome ni
habislah berdebu blog kesayangan eiyqa ni haa~


doakan eiyqa berjaya dalam capai cita-cita eiyqa ye :')

"akak! dah la tu...main blog dan facebook je kerja dia..pergi study.."
"hehehe ^^ ..ye lah mummy"

itu la lepas habis SPM kerja eiyqa menghadap lappy je sampai nak kikis tabiat tu dari jiwa nurani ni pun susah hurm...
kepada yang sambung belajar ke form6,asasi,matrikulasi dan sebagainya
goodluck eiyqa ucapkan ^^ !

Alhamdulillah eiyqa boleh menguasai subjek form6 ni cuma perlu berusaha keras sikit bagi mata pelajaran bahasa arab -.- ..serius eiyqa cakap eiyqa memang tak minat bahasa arab dari sekolah menegah lagi..
tapi minat boleh dipupuk ye dak? kalau tak macam mana nak berjaya..cuma perlu struggle lebih lagi untuk menguasai sesuatu mata pelajaran tu :))

sekarang form6 dah ubah sistem,bukan macam dulu lagi
sekarang form6 dikira sebagai pra-U!
so eiyqa ada juga assigment yang perlu disiapkan..jangan ingat yang masuk U saja ada assigment  ye hehehe...makin sibuk dan sibuk eiyqa lepas ni fuh~

p/s : inginkan yang terbaik dalam hidup :D

5 comments:

Haruno Hana 하나 said...

belajar rajin2 :)

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

belajar rajin2 eqa..=)

cik eiyQa said...

thanks bg sokongan pd eiyqa yep ^^

❤farahin izzati❤ said...

good luck, t kalo ade mse berblog balik yerr :)

cik eiyQa said...

ok insya ALLAH hehehe.. pi akan tetap update r sbb eiyqa gila blogging hehehe ^^