Ensiklopedia Doktor Chenta

Thursday, 26 April 2012

NO MORE FACEBOOK! NO MORE BLOG!


mak cakap " ok dah start sekolah da diyer hehe...apa azam untuk STPM nanti?"
eiyqa balas "score 4P :D ! no more facebook,no more blog!"

lepas ni susah la korang nak tengok eiyqa online facebook dan menghapdet blog sana sini
eiyqa dah ada kerja tambahan :')
eiyqa nak fokus untuk STPM! ^^ ...alaa~ tak lama.. sekadar 1 tahun setengah saja
nanti dah habis STPM terus ke peringkat ijazah
tak payahlah eiyqa habiskan masa dan wang banyak2 untuk ambil diploma sampai 3 tahun!

form6 lebih untung dari ambil diploma,fact!

dah ramai bekas student form6 syorkan eiyqa ke form6 berbanding ke program diploma
sebab STPM lebih terjamin..nak masuk Universiti tempatan pun senang! 

"tapi kan,STPM susah! lebih susah dari diploma!"

kalau perkataan susah je yang bermain dalam fikiran korang sampai bila nak berjaya ye dak?
doakan eiyqa dapat 4P STPM 2013 nanti..
bye semua..love u all <3 :') ~

3 comments:

:atynhanEey: said...

gud luck yerw ntok stpm nnty .. untungla dpt stpm .. how i wish to get it too .. tp bkn rezeki na dpt kowt .. hehe .by the way . gud luck yerw ..

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

good luck ya..reena pun dapat f6..

cik eiyQa said...

ok thanks all~ <3 ! :))