Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 30 April 2012

Giveaway School Holiday !


ok saja nak testing nasib hari ni... tak menang takpe tapi beruntung kalau cik random cabut nama eiyqa wee!~ ololo suke letew hehe ^^
kalau eiyqa dipilih sebagai pemenang diharap dapat simpan la hadiah special given tu untuk eiyqa sebab maklumlah eiyqa sibuk + susah nak online <--- perasan boleh menang :p

kepada sesiapa nak join boleh klik banner di atas ye ^^ !

eiyqa tag : fatin faherah dan nabilah :))

p/s : harap2 menang laa~ ameen.. hehehe..!

3 comments:

peace289 said...

gudluck cik eiyqa..huhu

Eyla Lurve said...

assalamualaikum, saya Nabilah Hashim yang awak tag tuh. Blog saya telah dihacked. Saya telah buat blog baru serupa mcm yg lama . http://kisahsibudakkurus.blogspot.com
<-- yang baru .

http://kisahsibudakurus.blogspot.com nieh yg lama.

iera scherzinger said...

thx tag sys :)