Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 30 April 2012

CONTEST : SAYA SAYANG AWAK

klik banner untuk join ya ^^
hari ni eiyqa dijemput oleh penganjur contest ni sendiri untuk join contest "saya sayang awak"
rasa exited bila tuan punya diri jemput eiyqa hehe,thanks! ^^
tapi tarikh contest tutup 1 jun 2012
susah la eiyqa nak tahu siapa pemenangnya,maklumlah eiyqa start belajar form6 8 mei 2012 kena duduk asrama pula tu memang susah sangat nak online
jadi kalau pemenang dah diumum minta cik maya bagi link pemenang ya,eiyqa nak tahu
kalau ada hadiah dan eiyqa adalah pemenangnya tolong simpankan hadiah tu untuk eiyqa ye hehehe! <---- eiyqa memang kuat perasan pft! -.-''

untuk contest kali ni eiyqa dah buat satu love quote
ok simple mimple je tapi ikhlas eiyqa reka sendiri khas untuk boyfie kesayangan eiyqa ni hehe^^!saya sayang awak! <--credit to my boyfie^^
designer by : rafhanah afiqah binti mohd.rafi (eiyqa)

eiyqa tag : izz , cik yus dan fatiha :))

3 comments:

Maya said...

Haha. Nice Quotes. Takper, Maya faham dengan masalah2 korang tu semua.. heee <3

cik eiyQa said...

hehe..thanks maya! :) <3

jia creatifelt said...

Salam kenal dari segmen sama  Contest : Saya Sayang Awak