Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 3 March 2012

segmen jom tambah follower by NI !


yuhuu..!! hari ni eiyqa di tag oleh si comel NI nim untuk join segmen menarik kali ni...
teruja rasa bila tuan punya segmen tuh sendiri yang tag eiyqa,thanks dear!
so dengan suka hati eiyqa join segmen kali ini....

 eiyqa nak tag 5 orang untuk join bersama eiyqa


yang lain kalau nak join pun sikit takde hal lah sayang,just klik banner segmen diatas ya
chill ^^

hape2 pun eiyqa tak sihat sangat sebab demam+jangkitan kuman dalam tekak
doakan eiyqa cepat baik sebab eiyqa nak continue hasrat hati eiyqa
untuk dapat lesen P pulak!!

dah dapat lesen P senang sikit eiyqa nak jalan sana sini..
boleh jumpa my wink2 sekali,ye dak?? 

sambil2 tu jom layan adam AF ni khas untuk VIP hahaha!




4 comments:

AiSyA LiEzA said...

smga cpt sembuh demam tu ^^

cik eiyQa said...

insyaAllah....thanks dear ;)

Hamba Allah (Mujahidah Solehah) said...

syafakillah eiyqa ^^ (:

iena said...

salam eiyqa..semoga cepat sembuh jugak..rajin2 makan ubat ye..