Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 31 March 2012

contest : cerita seram


cukuplah sekadar tangan yang menggeletar disamping peluh yang menitis di dahi
membuat kan eiyqa teguh berdiri untuk join contest dari ---> blogger syaf
membebel panjang pun tak guna ye dak?
so dengan penuh exited eiyqa terus menaip babak seram yang melanda dalam kehidupan eiyqa..serius eiyqa cakap ini bukan rekaan! ini betul2 terjadi....!

firstly eiyqa bagi tahu eiyqa tak ingat bilakah tarikh kejadian mistik ni yang pasti tepat jam
7.30 malam...~~< waktu2 maghrib ni biasa la ye dak hehehe..>
sejurus eiyqa selesai solat maghrib,hati eiyqa rasa rindu tak menentu bila teringatkan boyfie eiyqa tu..bukan main cepat eiyqa capai phone galaxy kesayangan eiyqa tu
terus eiyqa dail nombor boyfie eiyqa yang jelas terpampang pada contact number
sedang rancak eiyqa berbual,tak sampai 15 minit panggilan menjadi senyap..
berkali2 eiyqa panggil nama boyfie eiyqa tapi tiada respon langsung
memang kecut juga lah masa tu bila fikirkan waktu maghrib,kebetulan pula eiyqa duduk dalam bilik bersendirian sambil tutup lampu..<konon romantik la tu hehehe!>

lebih kurang seminit eiyqa menanti tiba2 eiyqa terdengar suara orang perempuan
eiyqa tak pasti apa yang dibualkan memandangkan cara pertuturan yang tidak jelas eiyqa hanya mampu ketawa sinis..
sekejap sahaja suara perempuan itu bermain di telinga eiyqa kemudian panggilan terus mati..
eiyqa dengan penuh hairan terus call balik boyfie eiyqa
eiyqa tanya "suara perempuan mana tu?"
boyfie eiyqa dah naik pelik.. =..= "perempuan?? mana ada.."

rupanya masa eiyqa mendengar suara perempuan tu,panggilan pada phone boyfie eiyqa dah pun terputus!! sedangkan pada phone eiyqa masih tertera lagi nama panggilan tu..

sampai sekarang eiyqa masih terfikir gangguan mistik tu..
siapakan gadis yang berbual dengan eiyqa di phone masa tu????

seribu pertanyaan menerjah dalam kotak fikiran eiyqa..
korang macam mana? jom sertai eiyqa terjah ke dunia mistik! klik banner syaf ok! ^^
eiyqa tag

1 comment:

Farsya Shamsudin said...

hye awk. sy seram tgk gmbr tu :D