Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 27 February 2012

semakin lama semakin mengganas!

dimana ada kemahuan..distulah ada highway!
-
-
-
-
-
-
-
-
dimana ada highway..disitulah ada tol!


fuh korang dah tengok belum cerita nih?
yang belum tengok kasi tengok sebab eiyqa pun dah tersedu-sedu tergelak-gelak dalam pawagam hahahaha!
surely bagi eiyqa filem lakonan shaheizy sam memang sah terbhek punya!!

actually dulu shaheizy sam tidak terlalu glamour tapi beliau berjaya melonjakkan nama beliau dengan bakat2 acting nya yang ala2 high class gituh hehe...
sekarang dah macam2 filem lakonan shaheizy sam yang semakin meletus hangat tertarik kaw memang da bomm!
memang hangat dan sensasi filemnya!
sekali lagi,bini2 ku gangster,ngangkung,songlap,kongsi,aku bukan tomboy
title filem pun dah cukup buat eiyqa tertarik..

hape pun pelakon kegemaran eiyqa tetap shaheizy sam kini dan selamanya cewah! haha!

terbaik punyer...!! ;)

eiyqa lebih minat filem yang lawak berbaning dengan story2 over feeling nim macam 

eiyqa kurang minat cerita ombak rindu hehehe..peace ^^

tapi wink2 eiyqa suke bebeno die...hentah hape yang syok pun eiyqa tak tahu hehe....
anyway jom santai tergolek bersama eiyqa!kita layan lagu tak serupa bikin ni dulu hehehe...!!




unik la lagu nih..eiyqa suke hehehe ;))

nota kaki : korang jangan dilayan sangat mamat senget lam video uh,hentah hape meraban hahaha! tapi lagu die uh memang la lucu hukhikhok ...:p

No comments: