Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 18 February 2012

MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN


hari ni eiyqa berminat untuk join contest from aiman
berdasarkan title yang aiman berikan,
eiyqa lebih teruja untuk memilih tema "moto hidup"

sebelum tu eiyqa nak bagi tahu apa perbezaan tagline dan moto hidup ni sebenarnya
tagline merupakan slogan sesuatu jenama produk dan kebiasaannya digunakan sebagai bahan pemasaran [sumber wikipedia]
sumber inspirasi tagline kebiasaannya boleh didapati melalui pengalaman hidup..
manakala moto hidup pula ialah pola sosial yang akan kita terapkan saat menjalani kehidupan..


eiyqa pun ada moto hidup sendiri...ada moto hidup baru hidup penuh semangat!!!
ye dak?
so,moto hidup yang menjadi inspirasi dalan kehidupan eiyqa ialah :
Berusahalah jangan sampai terlengah walau sedetik saja, kerana atas kelengahan kita tak akan dikembalikan seperti semula
 gunalah masa dengan sebaik2nya...walau penat sekalipun
usaha pasti dilakukan demi mencapai cita2!
doakan eiyqa supaya eiyqa dapat mencapai cita2 eiyqa menjadi seorang doktor pakar yang berdedikasi pada suatu hari nanti,insyaAllah..


   awak tanya,saya jawab   

1)bilakah anda mula berblogger
   eiyqa mula menerjah ke dunia blogger pada pertengahan tahun 2010

2)apa pandangan anda tentang blog aiman
   eiyqa suka header boboiboy aiman tuh,comel sangat!
banyak informasi terkini dan tahniah buat aiman kerana berjaya menganjurkan contest..
harapan eiyqa semoga aiman berjaya sebagai seorang successful blogger!

ops!eiyqa nak invite rakan2 blogger eiyqa untuk join contest ni juga :))

dan kepada blogger yang lain pun jom turut serta!hadiah menarik menanti anda!
cepat terjah blog aiman ---> DISINI untuk join contest!

2 comments:

NAL said...

good luck..moto hidup yg sgt +tive..
dari contest yg sama :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/02/moto-hidup-vs-tagline-by-aiman.html

Aime said...

TQ for join !! Dudluck .. 4mOtekan link entry ni utk dapatkan hadiah top refferal .. 4mOte di blog blogger ye :)