Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 26 February 2012

ini betul2 bukan cobaan....KO BIAR BETUL EIYQA!


wee! sal muka ko tuh teruk beno.....?
anyway lebih kurang macam tuh la muka eiyqa tatkala melihat sepucuk surat untuk eiyqa....
aisey kaget bah hahaha!

tak sangka pula eiyqa dapat surat dari yayasan pendidikan cheras


hehehe...nampak gayanya ada la jugak peluang eiyqa untuk mendapatkan biasiswa.....

ape2 pun hari ni eiyqa sibuk melayan cerita korea kegemaran eiyqa tuh hehehe....


my girlfriend is gumiho!
pernah tengok tak cerita tu??
anyway sweet sangat and hero and heroin nye pun chumill and kachak gituh hehehe..!


ok lah eiyqa nak sambung korean drama yang seterusnya....
wahaw semenjak dah habis spm ni memang syok betul eiyqa nak khatamkan cerita2 korea yang tertunggak tuh hehehe...

peace^^

*result spm dah nak keluar...doakan eiyqa dapat yang terbaik ya..chill.. =_='



1 comment:

finiey said...

dah tgok cter tu.. best2... heroin dye comel la..