Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 19 February 2012

dapatkah lelaki melayu melawan fenomena KPOP

kpop makin lama makin famous!
and eiyqa akui eiyqa pun terkena wabak virus kpop ni hehe...
jujur kasi tawu,eiyqa dah mula tergila2kan shin dong ho kumpulan u-kiss tuh!

Yang pasti semua yang minat KPOP ni of course girl beb ! Kesian laa boifee melayu ni , kene dengar girl die cakap pasal KPOP .. Tanya Super Junior tu hensem ke tak laa .. Yang boifee kene laa mengaku kan .. Karang girl mintak putus pulak .. HAHA maaf lah ye kaum adam kami kalau dah fanatik memang begini ~

Tapi sebenarnya ape kelebihan lelaki KPOP ni eh ? 


alarh dongho comey hehehe!
ok cuba korang tengok betul2 gambar ni..ape yang menarik?
ops!ada anjing kah? ^^


dia takde anjing tapi still comel kan?
thats mean lelaki melayu pun apa kurang gampangnya hehehe....
azam ik2!eiyqa minat awak taw! :')

tuh baru bab anjing..kita tengok dari segi aspek keselamatan pula..
yela girl mestilah nak boy yang boleh melindungi dia
ye dak??

habis kalau muka macam ni


bukan penjahat lari tengok dia,tapi makin dibulinya ada...!
maaflah peminat ryewook super junior,
ape2 pun ryewook still jejaka yang cute miut gituh hehe...

cuba dibandingkan dengan yang ini

-
-
-
-
-


dah sah2 lah penjahat akan respect korang girl!
asal korang lalu je
sudah ada tanda amaran "awas awek taiko sedang lalu,dilarang ganggu!"
hahaha...
lagi pun keselamatan terjamin hape....

kalau dari segi tari menari pula
memang la kpop juara! and eiyqa paling respect tarian dari kumpulan super junior!
kemas dan cantek!



hadoi eiyqa memang minat lagu mr.perfection from super junior ni....
cantik dan bukan main bergaya lagi dieorang menari kan...?

tapi jangan lupa!
lelaki melayu pun tetap ade class nya dalam tarian...shuffle lagi...
macam adam ni :))




walaupun tak sehebat kpop at least lelaki melayu pun boleh buat...
usaha tangga kejayaan ok!

Moral of the story , semua lelaki sama je hebatnya .. Kalau dah curang tetap jahat jugak kan :)
eiyqa bagi tips sikit eh .. Perempuan ni suka kalau lelaki nyanyikan lagu korea .. So pergi laa amek kelas korea korang ye lelaki melayu sedunia ..HAHA


2 comments:

FL blogh0use said...

ouupppss!! tpi yana x suka lgu korea. sebab tak paham satu patah pun. ekekeke

Razil Tahir said...

motif sangat nak maek kelas bahasa korea...
Tapi, saya memang suka makan masakan korea...
Korean ramen... Chicken Terriyaki... Chicken Katsuni Don... Kimchi...
Lapar plak rasanya...
(rasnaya tue sume makanan jepun.. kecuali kimchi ngan korean ramen..)