Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 1 February 2012

churp-churp boleh buat duit

  Apa itu Churp - Churp ?

Ramai yang dah tahu . But , ada jugak segelintir yang tak tahu dan tertanya - tanya + keliru Churp-churp ni benda apa ? Sama ke dengan Nuffnang ? Okeyy , aq jelaskan sekarang ye . Churp - churp sama jugak lah dengan iklan Nuffnang . Lebih kurang lah .. Nuffnang dengan Churp - Churp ni merupakan iklan secara online melalui blog , facebook , twitter dan beberapa laman sosial yang lain . Cuma , yang membezakannya , churp-churp ni , kita boleh pilih campaign mana yang kita nak iklan kan.



aq lebih gemar iklan kan Churp - Churp dari guna perkhidmatan Nuffnang . Sebab Nuffnang ni , susah sikit nak dapat hasilnya . Kalau Churp - Churp , orang klik sekali campaign yang kita share  , dapat lah jugak hasilnya . Tapi , kalau nak cepat je naik earning kita kan , kita kena rajin promote dekat orang yang belum daftar lagi .. dan menggunakan link kita untuk bagi mereka daftar ! :) Cepat lah naik .nak juga?? korang daftar Disini : KLIK SINI CEPAT2!


Ok . Untuk pengetahuan korang , Churp-Churp ni kalau nak daftar , memang lah tak mengeluarkan satu duit pun . Korang just kena isi korang punya profile dan segalanya lah di churp-churp tu kan :) Bila dah cukup masa nye , korang bolehlah cash out . Kalau tak salah aq , RM50 pun dah boleh cash out kot ? Tak pun RM100 . Lupa sudah . hekhek . Maklumlah , makan semut banyak sangat . hihi . Tapi , apa - apa pun , korang jangan risau , lepas sebulan korang cashout , nanti cheque dari churp - churp akan diorang hantar ke rumah korang tu . hikhik~

No comments: