Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 26 February 2012

cara untuk remove timeline

fuh...facebook sekarang makin lama makin maju...
sekarang ni glamour betul timeline tuh kan...

actually sape yang gemar facebook timeline boleh berdar dari sini...
tuto ni special untuk yang pening2 lalat nak remove timeline hehehe..chill... ^^

1) korang kena pergi ke page facebook developers-----> KLIK DISINI

2) cari nama application korang semasa daftar facebook timeline


contohnya : eiyqa
kemudian klik pada edit setting seperti yang tertera pada gambar..

3) facebook delelopers akan keluar page seperti dibawah dan klik pada link delete app ..


4) nanti akan keluar pop up window untuk pengesahan yang korang memang nak buang timeline korang tuh...


just tekan comfirm je ok :)

fuh dah siap pun...cepat tengok hehehe! "kalau tak jadi tuh eiyqa mintak maaf sangat ye sebab eiyqa pun tak pandai sangat remove timeline ni" ... :')

2 comments:

zzralara said...

aduh x boleh punnn plis tolong ajaaaaaaaaaaaaaaaa remove timline ni

chentaa said...

ala..ika xde pom yg edit apps to.. ade create new je..huhu