Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 29 January 2012

kesibukkan yang amat..

hurm...sibuk betul cik eiyqa semenjak dua menjak ni...al maklumlah kan nak dapat lesen lah kata kan hahaha.... untuk lesen L dah lepas..get ready for the next step huhu...kecut bin gempak gila rasanya..hari ni lenguh betul jari jemari akibat menekan screen samsung galaxy (lebih2 selalu ko ni eiyqa haha) hingga kini...sibuk mesej la haha..biase lah da habis sekolah ni selalu lah contact kawan2 masa sekolah dulu..rindu sangat2 kat u all tau!

banyak sagat kenangan zaman sekolah yang tak pernah dan tak kan aq lupa.. belajar dalam kelas,kerja sekolah yang berlambak tu memang benci sangat2 time sekolah..tapi bila dah habis sekolah ringan pula tangan ni nak menulis...rindunya..rasa nak bersekolah balik...

lagi pun kan kalau pergi sekolah boleh tengok my wink2 tiap2 hari!haha! haish nawaitu jauh menyimpang.. apa la ko ni eiyqa....

kalau dulu kan aq ni memang famous gila dikalangan pelajar nakal ni...sebut nama aq mustahil takde cikgu yang tak kenal..glamour tahap diva aq ni tau!tapi yelah kan..orang lain glamour sebab jadi calon2 best student tp aq jauh pula lorong menyimpang tu hehe....
senakal2 aq jangan terkejut la kalau cikgu bagi aq jawatan pembimbing rakan sebaya (PRS) unit kaunseling hahaha! kelakar juga bila di ingat kenangan tradis tu...tapi 1 aq cakap zaman sekolah memang best tahap gaban sumpah sikit gua tak tipu sama lu der...

kalau masa aq kat sekolah dulu line tengahari lah yang aq tak suka2..nak2 kalau time biology atau kimia sebab kena duduk dalam makmal..bukan sebab aq tak suka cikgu atau subjek tu tapi keadaan waktu tengahari tu membuat kan aq mengantuk tetkala angin sepoi2 bahasa menampar lembut pipiku..cewah!!

                                                       
fuh..memang kaw2 aq tibai kalau dapat free time untuk tido

ok sambil menaip layan facebook...hangi gila lah timeline ni..menyampah betul..sape2 tahu cara nak buang angkat tangan!! kasi taw aq cepat! da tension ni haha....
yelah dulu aq ingat law pasang timeline nanti boleh tukar kalau nak asal balik...rupa2nya tak boleh..terpaksalah aq menggunakan timeline tu..kan menyesal tak sudah...

sambil2 sibuk ambil lesen ni aq ade jugak tolong2 edit blog orang..sape2 yang nak laju2kan tangan inbox aq di fb ya hehe!nak request tutorial pun boleh..

terima kasih menjenguk sampai sini :))

1 comment:

Encik Fikhri said...

haha..dah tukar timeline tak dapek la nak nolong..