Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 31 January 2012

berharap impian terlaksana

awal2 lagi eiyqa dah online muka buku eiyqa tuh...and memang bosan tahap maximum r sebab takde orang nak hantar chat hehehe......so dengan muka yang penuh tension eiyqa menerjah dan meneliti satu persatu yang diposting kan pada wall fb oleh rakan2 fb eiyqa....then ada satu perkara yang buat eiyqa tertarik adalah applikasi mengetahui kerjaya kita mengikut tarikh lahir....

nak check juga..?boleh klik ------> DI SINI

caranya korang perlu sign in with facebook then like page tuh..bila dah like baru boleh view kerjaya korang tu..
dan dengan bangganya keluarlah profesion eiyqa sebagai.......

                                      
hahaha!!! programmer tuh!!kebetulan pula eiyqa minat kerjaya ni sebab eiyqa teringin nak sambung study dalam kos sains komputer.....tapi bila difikir2kan balik rasa tak nak je bila dengar penjelasan dari member aq sorang ni....


  • 2 hours ago
    Al-Fateh Gtr
    • cm wt system lam kom ler..ayh aq oyap,course sains kom x ssh mne..
    • p y ssh,bwh sains kom tu..
    • cm programmer
  • 2 hours ago
    Al-Fateh Gtr
    • mknenyer bwh sains kom tu da byk lg ye pnye minor..
    • hehe..
  • 2 hours ago
    Autodrift Racer
    • owh mcm tuh
    • programmer ye
    • cm bez je hehehe
    susah rupanya bahagian programmer ni....so eiyqa rasa eiyqa dengan menerjah ke alam medic....eiyqa nak jadi doktor! hehehe....kalau result spm eiyqa xboleh bawa eiyqa ke alam medic,eiyqa akan masuk form6 dalam aliran 6sains then baru pergi medic...tapi korang doakan la ye biar result spm eiyqa ni gempak gituh taw hehe....dengar khabar angin result spm akan keluar pada 26/2/2012 ...so yang bakal ambil result macm eiyqa ni eiyqa wish goodluck n prepare lah dari segi fizikal dan mental hahaha.....aisey,berdebar rasanya..~

    *doakan eiyqa ye..all the best =_=' .....

    3 comments:

    AlyzaFisol said...

    setiap bidang ade susah senang nye...semua bergantung pada keupayaan diri camne nak bawak satu2 bidang tu...tu je..

    Mizan said...

    programer??bagus la tu..NAL pun dah try..resultnya NAL ptut jd Profesor.. :)

    Razil Tahir said...

    huuu.. programmer yaw!!

    ramai gila orang try this apps!
    nak try jugak lah!! XD