Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 18 December 2011

suara dunia...

aq tension gak ue dgn sowg mamat nieyh...over gilew dengan aweks die uh...maaflah,bukan aq jeloz dengan korg or na jaga tepi kain org lain tp sometimes jgn uh overgilew dosh..sakit mate aq dibuatnyer!last2 putus..then yang boy kutuk girl,girl kutuk boy...elok sgt lah tuh...org lain un bercinta gk..wawar gk kat muka depan muka buku uh pi xdelah semaxium korg...so aty2 uh,skrg da putus baru tawu langit tinggi rendah...dulu dipuja kini dibuang huhu22..peace ^__^

1 isu perihal dunia yang kian menjadi2....penah dengar tittle gadis bertudung yang seksi ...?
okaip skrg da mcm2 trend da skrg an,aq un xberapa knal sgt name2 tudung nieyh..sekadar yang aq tahu shawl n tudung ekin uh... nampak comey uh bilew tgok owg pakai n sebenarnye aq xreti na pakai,nak2 shawl hehehe....ikotlah kor na ckp aq darat hulu skali pun mmg aq xreti walhal dah beratus kali study na nyew pakai tudung uh hahaha....up to u na pakai tudung mcm mane un xkisah yg penting still comey n sedap dipandang,okey :)

tp yg agak aq musykil skrg nih ramai yang bertudung tapi moden...ade paham x.,.?
actually korg pasti pernah tengok an ade yg bertudung tapi baju n suar ketat....jarang..pakai tudung tapi rambut still nampak..yang tuh secara zahir..tapi melalui sikap lak ade yang pakai tudung tp ketawa mcm pontianak but depan balak cover cun..! xkurg jugak yg bertudung tapi men tepuk tampar dengan jantan uh dijadikan perkara biasa...yang paling sengal skali bercumbu dan memadu kasih di depan khalayak ramai..! bilew kite buat of coz kite akan rase 'ah,perkara biasa' 'org lain ramai lagi yang buat'....tp sampai bilew na terus jadi cam ni an..asyik follow org len jewp,pk ue utk diri sendiri plak...
anyway 4 girls : janganlah digadai maruah demi kemodenan dan fesyen...

isi dunia....!
hana tajima simpsom,mualaf yang menjadi ikon dunia fesyen jilbab...!sudah memeluk islam selama 6tahun...



xkenal ke..? 1 benda yang aq suka tentang aweks ni hehehe...aweks ni kreatif der! care die pakai shawl len dari yg len..!saya suka hehe~~


No comments: