Ensiklopedia Doktor Chenta

Sunday, 27 May 2012

segmen 2: 6 pekara tentang saya

mata dah ngantuk tapi masih degil nak menghadap lappy..tengok jam tup2 kejap je dah pukul 12.06 pagi.. nak hapdet blog siang2 eiyqa sibuk dengan study dan assigment yang tak sudah tu -.-'' .. jadi nak tak nak malam2 buta ni juga la eiyqa sengaja bazirkan masa lap debu blog eiyqa ni..menghadap buku duplohpat jam mana boleh tahan ye dak?
pasang angin saja nawaitu nak blogwalking time2 macam ni tak pasal2 jumpa segmen terus segar anak mata nak join hehehe ^^ !
nak join juga? klik banner diatas ok ! :)
1)eiyqa seorang yang tergopoh-gapah..buat kerja mesti nak cepat! eiyqa tak kisah balik dari sekolah,naik bilik tingkat 4 (maklumlah duduk asrama),lepastu basuh baju,pergi study..pendek kata memang tak rehat lah!takpe tak rehat yang penting kerja siap!
2)eiyqa susah nak marah orang tapi kalau dah marah memang berasap hidung eiyqa dibuatnya
3)eiyqa seorang yang romantik! hahaha! (fact from my wink2 ^^v)
4)eiyqa tak suka bersolek! jangan harap lah nak tengok secalit bedak pun kat muka eiyqa.. 
5)eiyqa gila eyeliner..rasanya macam tak lengkap hidup eiyqa tanpa mata emo eiyqa tu,cewah!
6)eiyqa tak makan ikan..sebab? erm..rasanya takpe kalau tak dinyatakan disini :).. hari2 makan telur + ayam.. body pun main chubby! adoilah~

9 comments:

kinara kinatara said...

hye dik ieyka thanks join:)
hehe..wah rajinye dye,kina law bab2 esigment mang bertangguhlah..kene tunggu due date baru tergesa2 nak buat..hehe..btw nice sharing..follow sini:)

WANA said...

Hye! jalan2 sini :]
first time jumpe org yg tak makan ikan hehe saya pon xleh kua kalau tak pakai eyeliner :p

jemput singgah kalau sudi
http://wanawanisahaja.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

KhaiRul Azmi said...

Datang dari segmen yang sama

http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama.. happy blogging...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

saya pun suka tergopoh gapah jugak... hihi

9n0L4 said...

dtg dari segmen yang sama. give me 3. same kite. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

Anzulna said...

were from d same segmen :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

salam ukhwah..dari segmen yang sama insyaAllah..

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

no 2 agak sama..^^ saya follow awak..

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)l

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

Cik Amal said...

laa..
nape takk suka ikan
hehe


sorry late blogwalk
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html
saya follow sini ok