Ensiklopedia Doktor Chenta

Friday, 6 April 2012

kosong by najwa latif

eiyqa suka dengar lagu kosong nyanyian dari najwa latif ni
nampak kelainan berbanding lagunya yang dulu
kalau dulu lagu najwa ala2 softly gitu,sekarang ada gaya rockers hehe...
lagi pun eiyqa minat lirik nya masa part 
"dan akan ku buktikan siapa diriku yang sebenar"
sebab ayat nya begitu positif membuatkan eiyqa rasa bersemangat setiap kali dijatuhkan <ops!touching!>

Kau melihat dirikuSeperti sesuatuYang mencabar dirimuAkal dan mindamuKau mendustaiku Kau bilang mereka tak tahuSiapa diriku Sedangkan kau juga begituSegala kata cacianYang telah engkau berikanMembuatku rasa Kosong…kosong..Setiap detik diperhatikan Kau cari cara putar belitkan Kau jadikan diriku Kosong…kosong..Kini aku bangkit Membuktikan yang ku tak sakit Dengan segala perit yang kau berikan Kini aku pantas berjalan Bergerak ke hadapan Dan akan ku buktikan Siapa diriku yang sebenar Kosong…kosong..Segala kata cacianYang telah engkau berikanMembuatku rasa Kosong .. kosong..Setiap detik diperhatikan Kau cari cara putar belitkan Kau jadikan diriku Kosong…kosong..Segala kata cacian Yang telah engkau berikanMembuatku rasa Kosong…kosong..
jom pakat layan video official by najwa latif,peace! ^^



p/s : eiyqa peminat setia najwa latif! chill la beb hehehe!! ^^

4 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

saja singgah kat blog awak nie... anyway, nice entry... jemput laa follow blog teman...

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

favourite reena lagu ni..lain dari yg lain..rentak lagu pun berbeza..kira bila dengar lagu ni mood tak baik jd baik terus..=)

NoorHafiy Budax Lanun said...

Assalam... aku pun minat gak lagu nie... best jugak... >.<

Aien Nia said...

Best lagu nie .Saya suka