Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 1 February 2012

tanda2 awal jatuh cinta

korang...pernah tak korang rase pening2 je.. "eh aq suka die ke" "sal perasaan aku lain macam je ni?" "adoi..knp asyik muka mamat ni je terbayang dalam kepala aku!"

hehehe...mungkin korang dah mendapat penyakit ni..penyakit JATUH CINTA!! jom teruskan membaca :))


Tanda-tanda anda jatuh cinta




                     






Tanda-tanda anda jatuh cinta
  1. Korang rasa dia sangat istimewa berbanding lelaki lain.
  2. Bila teringatkan dia, korang asyik tersenyum-senyum.. =)
  3. Korang suka pandang dia secara sembunyi..
  4. Bila pandangan mata bertaut..jantung dup dap dup dap..hohoho
  5. Korang suka berada dekat dengan dia. Kalau boleh tak nak dia hilang dari pandangan mata.
  6. Korang suka mengelamun & jadi kaki berangan..
  7. Diari korang banyak tulis pasal dia..
  8. Kalau dulu suka dengar lagu R&B, hip hop, dance dan sebagainya yang rancak..kini korang suka dengar lagu jiwang-jiwang..hehehe
  9. Korang jadi cerewet dengan penampilan diri. Kalau boleh, korang tak nak dilihat oleh dia dalam keadaan selekeh atau tak cantik.
  10. Korang hilang selera makan..lapar pun tak terasa agaknya..
  11. Korang cuba dekat dengan kawan dia dan mencuri jalan untuk dekat dengan si dia..
  12. Kalau kawan korang wat lawak..tumpuan korang kat dia. Orang lain gelak sakan,,kita duk mengelamun.
  13. Korang akan simpan SMS dari dia walaupun hanya sepatah kata. Kalau SMS kawan korang..terus didelete. ish ish ish...
  14. Walau korang excited tahap tak hengat nak dekat ngan dia, bila dah dekat wat tak tahu je..
  15. Kalau korang tengok dia dengan perempuan lain, korang rasa nak mengamuk. Gitu gak kalau ada orang lain pandang si dia tu..
  16. Setia tunggu dia call korang walaupun dia tak berjanji.
  17. Sebelum nie korang tak suka 1 benda nie, gara-gara si dia tu korang jadi suka pulak. Pelik betul..
  18. Mulut kata kawan..di hati kata lain. Korang semangat nak delete nombor dia, tapi sayangnya korang hafal pulak no tu.
  19. Korang suka baca novel cinta dan bayangkan perhubungan yang indah itu adalah korang dengan si dia.
  20. Korang tulis tarikh pertemuan, isi perbualan & segala pasal si dia tu dalam diari..
   

No comments: