Ensiklopedia Doktor Chenta

Tuesday, 21 February 2012

memang patut pun ko terkeluar dari akademik fantasia!

siapa kat sini suka dengar radio tengah2 malam buta...??
hah ko cepat hangguk kalau betul !
ni dah jadi penyakit lain dah ni..melampau betul la kalau dengar lagu sampai terhangguk2 macam tu sekali....



korang pernah dengar tak radio nasional fm?
untuk info korang asal nasional fm ni dulu adalah muzik fm...and sekarang dah transformer menjadi nasional fm..
segmen radio ni pada jam 1-3 pagi memang syok gile! sikit tak tipu!
macam2 tajuk yang dikemukakan oleh DJ bagi menarik minat pendengar....


tepat jam 12 malam tarikh pun bertukar pada 21/2/2012
dan segmen nasional fm kali ini adalah "suara buluh perindu" hehehe....

aku tak tahu apa yang kurasakan..dalam hatiku saat pertama kali lihat dirimu,melihatmu..seluruh tubuhku terpaku dan membisu detak jantungku berdetak tak menetu sepertinya aku tak ingin berlalu...
siapa pukul 2.19 pagi masih menadah telinga mendengar radio nasional fm
memang korang akan dapat dengar lagu tuh...
siapa sangka siapa duga eiyqa menyanyikan lagu percaya padaku - ungu untuk segmen pagi nasional fm hahaha!!
(yang tak dengar tuh mmg nasib la,bukan senang nak dengar eiyqa nyanyi hehe ^^)


hadoi sekali eiyqa dengar macam sumbang pelik je rasanya...
tapi masa tuh eiyqa kasi berlagak cool je,yela bukan orang kenal pun sape kite
ye dak??


tapi takpe sekurang2nya dapat jugak eiyqa berbual dengan DJ yang eiyqa minat menerusi telifon ni kan hehehe....sukenye~


DJ yang eiyqa minati..??siapa??
-
-
-
-
-
-
-
-
-





sudah semestinya DJ muaz hehehe!! 
kata muaz "Saya sebagai seorang pengacara perlu bijak untuk mengendalikan sesebuah rancangan supaya tampak berbeza dan dapat menarik perhatian penonton,"..
sebab tu eiyqa minat sangat dengan DJ muaz ni,seorang yang happy go lucky gituh...


Dj odi pun best jugak....anyway sweet gituh hehehe..
-
-
-
-


hape2 pun eiyqa harap takde lah yang angau mahupun yang muntah tahap drastik

bagi sape2 yang dengar eiyqa menyanyi semalam hehehe!!
peace ^^

1 comment:

[ wanni ] said...

wanni pun suka dengar radio muzik sebelum bertukar adik nasional FM~ memang best!

salam perkenalan :D