Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 18 February 2012

jom pergi jalan-jalan!

fuh!awal2 lagi eiyqa dah siap2 sambil berposing hehehe....
nak pergi mana tuh eiyqa....?
eiyqa nak pergi menghilangkan bosan eiyqa...
biasa lah dah habis spm ni hobi terbaru jalan sana sini... 

hari ni eiyqa nak hilangkan bosan eiyqa pergi makan angin di kuantan....
anak jati pahangkan,jalan2 kat kawasan pahang udah le hehehe...

sebelum bertolak tu sempat lagi eiyqa jadi model LC...


biasa lah eiyqa memang suka sangat posing2 ni walhal dah tahu muka tak cun mana
tapi nak buat macam mana,dah hobi hehe...

sampai dekat kuantan tu dengan muka ada senyum eiyqa shopping dekat mall hehehe...
pergi jalan sana sini
disamping cuci mata dapatlah eiyqa kuruskan badan sikit ye dak?
asyk terperuk dalam rumah tanam lemak,kalau jual pun tak laku juge..........
syok pergi jalan batry phone pulak empty!kacau betul la....
thats why la mesej wink2 eiyqa tu tak berbalas...
sorry sayang...

tengok2 duit herm budget makin kurang...
tak boleh duduk mall lama2...
lebih baik angkat kaki then blah cepat!

dah puas eiyqa pun follow la adik eiyqa tuh...
sibuk betul dia nak pergi zoo..
yelah adik eiyqa tu memang tak kenal erti penat
kalau dah dapat pergi jalan kalau boleh satu dunia dia nak pusing...


dapatlah dia tambah pengalaman naik kuda tuh...
walaupun tak lama...

thats all lah story eiyqa..
nanti cerita panjang2 juling pulak mata korang duk menghadap screen membaca entry eiyqa ni..

eiyqa fedup betul lah internet ni..
makin lama makin lambat...


ewah~memang ko ni betul2 menguji tahap kesabaran aku.....


sob3..demam tak baik lagi sebenarnya ni hehehe...
so tibalah masanya eiyqa mau rehat kasi cukup ya....kbhai!!







1 comment:

e-Zo94 said...

jejak sini dan follow sekali :D