Ensiklopedia Doktor Chenta

Monday, 13 February 2012

berapa peratuskan cinta anda hari ini?

wah pagi2 lagi eiyqa da update blog hehehe....
entah la hangin rajin tibe2 mai ni kan...sambil2 tu layan facebook sekali..macam2 virus tersebar sekarang di laman web fb..


sedang syok eiyqa scroll wall fb tu terjumpa la satu berita
"pelihara hamster berisiko diserang virus air kecing tikus!"
sedih nye rasa...eiyqa ada hamster...apa eiyqa nak buat...??pliz bg idea sikit...


ok lah tadi seronok betul eiyqa bermain dengan aplikasi yang terdapat dalam fb....
nak tahu apa keputusannya..??


Autodrift is 98% in love today!

wah!! tingginya cinta eiyqa hari ni hehehe...tapi kemana 2% lagi....sob3...teringin sekali nak capai terget 100%!
nak tahu jugak!! cepat2 singgah sini ---> lovepercentagedaily :))

aplikasi kedua....


mak ai! awal nya tarikh pernikahan eiyqa! mana nak cekaw duit tuh...
dengan aktor lagi tuh!
glamour la eiyqa nanti jadi wife seorang aktor hehehe!!

anyway aplikasi ni just for suka suki buang rasa bosan eiyqa ni haa.....
lagipun semua aplikasi ni tidak boleh percaya taw!

sekadar suka2 tu boleh la..macam eiyqa ni hehehe....

hadoi hari ni eiyqa betul tak larat...
yela eiyqa tak sihat,demam,batuk and selsema....fuh! 1 set eiyqa tibai!
sekarang ni pun suara da ala2 rockers da..
nak makan pun dah takde selera...
maybe spm result fever kowt hehehe...sob3

doakan eiyqa dapat keputusan yang terbaik dalam spm nanti ye....
sebab eiyqa nak ambik medic hehe!!


tolong doakan eiyqa and my wink2 success selalu dengan jayanya...
thanks for all...