Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 28 January 2012

tutorial adobe photoshop

Salam.
Banyak sangat reader tanya macam mana nak buat header transparent, macam mana nak guna photoshop, macam mana nak edit gambar dan macam-macam pertanyaan lagi. Ok di sini aku nak senaraikan link-link untuk tutorial photoshop yang terbaik. Korang boleh pilih mana-mana web ni untuk belajar tutorial. Sangat-sangat berguna. Aku pun bukan pakar sangat dalam photoshop. Baru junior lagi. So korang boleh belajar pada yang pakar seperti web-web yang aku linkkan ni ok. Aku memang tak larat nak buat tutorial photoshop. Sebab malas nak print screen bagai. Korang layan je ni k.

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Abduzeedo

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PSD Tuts+

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Hvdesigns

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif 10 Steps.SG


http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Tutzor

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Roadmap

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Planet Photoshop

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop tutorials

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Grafpedia

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PSD fan

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Star

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif My Ink Blog

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PS Hero

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Lady

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Girl

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PSD Learning

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Lorelei Web Design

No comments: