Ensiklopedia Doktor Chenta

Saturday, 28 January 2012

ketagih dengan blog..ada ke patut...? ish3

Ponn .. Ponnn .. Pon .. Cik eiyQa Tommpangg lalu nehh . Datang sini nak postkan muatan yang berat - berat . Harap korang sabar , singgah and baca yer . ^^



 Persoalannya Sekarang Ni :

KETAGIH DENGAN BLOG ? PATUT KE ?


 Apa pendapat korang . Patot ke takk . If tak patot , apa sebab nya ? Apa implikasi disebalik ketagihan ini ? Ada faedah ? Ke , ciket pun tak de ? lalalalalala~ Jom kita hayati situasi di bawah ! ;)




 


So , macam mana ? Paham kan situation dekat atas neyy ? Tengok lah tuh , budak - budak zaman sekerang , yang ketagih sangat ber-blog . Sampai benda yang penting dilaksanakan mereka abai macam tuh jer .


Ishk . Korang ! Actually , nak berblog boleh jer . Memang tak salah . Banyak jugak faedahnya bila kita berblog . Ye dakkk ? Tapi  , nak ber-blog pun , berpada - padalah . Ingat sama tanggungjawab kita sebagai seorang anak , seorang pelajar , seorang umat Islam . Jangan abaikan masa depan kita dengan TERLALU KETAGIH dengan blog . Tak boleh la macam itu . Ni takk 24 jam asyik nakk online je . Blogwalking sana - sini . Ishk.Ishk .eiyqa sekadar nak nasihat je . So , sekarang nih , korang pandai - pandai lah divide masa tu . Jangan terlalu banyak sangat berada di depan laptop tu .. okeyyy ??
Gud Girl / Gud Boy ^^


p/s : Nama di atas , tak de kena mengena dengan yang hidup ataupun yang mati . Sekadar contoh sahaja ^^

2 comments:

Eiqa Lyka Vandetta said...

terasa pulak yang situasi ke2 tuh..hehehe

Cik Nurul said...

Yup. Saya setuju. Hehe :D