Ensiklopedia Doktor Chenta

Wednesday, 7 December 2011

dewan SPM yang kian hangat!

hahaha!! okaip2..beress utk paper bahasa arab kali nieyh...agak merunsingkan lebey2 agy bahagian karangan nserius gilew doe aq ta minat bahasa arab nieyh meski un subjek nieyh da diserap an lam idowp aq sejak aq umo 7 taon agy..uwah3... malam sebelowm paper arab nieyh an langsong aq x study,feel cam bez gilew otak walhal tergaru garu kat kerusi huh..amik ko..! haha...


agenda yang paling top bilew da rase bengong haha!! na tinggal ase serba tak kena..baik tiru member..! walau un jawapan member ue x la betul an pi sekurang2 nye boley la wat sedap aty dari tinggal kosong ue nampak cam terlampau sumbat otak nye haha!!nak2 aq nieyh haha!! pantang soalan yang bikin aq penim mmg ligat aq meliar mencari jawapan haha! pi at kawasan aq ue sume dax sporting n bijak dosh so x rugi =_=' ... rileks sudah an.. yang jujow ue kamoo punya pasal lurh... 


walau un pemeriksa da hangin ciap sound direct lagi JANGAN MENIRU tapi kami tetap berpegang pada prinsip yang satu demi kecemerlangan bersama >cewah haha!< APA YANG PENTING? KERJASAMA..!!
dengan tiade perasaan serba bin salah,agenda hot ini kian berjalan dengan slumbernyer hahaha... shh..~ sedang agenda nieyh berjalan ade yg terkantoi..pe yg terjadi..? serta merta IC diambil utk buat tindakan...tp ade jugak yg mengatakan bahawa tindakan itu hanya utk menakutkan calon2 spm.. lantak lah,yg semestinye bukan aq calon yang terkantoi uh ahaha!! lagi pun mana2 pihak x boleh salahkan calon sekiranya calon menjenguk ke jiran sebelah... sebab nye...


hahaha...salah sape..? bangang tol statement nih... mungkin ayat di bawah perlu diperbetulkan utk kesejahteraan bersama agar x berlaku lagi aktiviti penyelewengan yang kian membingungkan ini... peace :D
tapi yang aq x tahan bilew na meniru tp x jadik....korang boley byg x otak tgh jem baru nak tanye member aleh2 pengawas exam uh duk santai belakang kitew..mmg bengkek gilew aty eah an haha...cian2... nasib baik bukan aq calon yang bertuah ue..so aq dari belakang just sebagai pemerhati dan SENYUM hahaha!!!


yang diperhati oleh pengawas ue mmg da sah2 ue muka korg cop muka sembang huhu....kebanyakkan calon yang menghadapi situasi begini akan stress akibat memikirkan jawapan yg x dijumpai sampai sudah..! kan dah tergaru2 sorg2 ue...


anyway exam mmg best..!!pengalaman yg menakjubkan walau un membingungkan aq hahaha!!! 
SPM..? TERBAIK..!!!! :)


1 comment:

yuHan said...

kalau dewan kiteorang pengawas yang bagi jawapan , p tgk jawapan orang lain then bgtw kat kita (: